DEELNEMERS
Joni Sloesen
Maak kennis SOBER en laat je verrassen door een ongekende combinatie van eenvoud en smaak. Hun restaurant omarmt de filosofie van pure ingrediënten en vakmanschap, kwaliteit gaat boven kwantiteit en elk gerecht verteld een verhaal. Ontdek een tijdloze interpretatie van de Nederlandse keuken, waar ambacht en authenticiteit samenkomen in een culinaire ervaring.
Bij SOBER geloven ze in de kracht van eenvoud. Gerechten worden bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten. Tijdens PUUR in 't Park zullen ze zich presenteren met een smaakvolle bites die hun visie uitdragen en jouw zintuigen prikkelen.
Bekijk de website van SOBER via de button.
Stacey de Graaff
Duik in de fusion van traditie en moderniteit bij Into Indo, jouw bestemming voor authentieke Indonesische gerechten. Hun gerechten zijn een eerbetoon aan de rijke culinaire traditie van Indonesië, maar gepresenteerd op een eigentijdse en innovatieve manier.
Laat je meeslepen op een culinaire reis door de straten van Indonesië. Een keuken die niet meer weg te denken is uit de Venlose gemeenschap en hoe dan ook zijn plek verdiend op PUUR in 't Park.
Wat mag volgens jou niet missen op hun menu?
Filipe Rodrigues
Boca serveert gerechten uit de Portugese keuken met een hedendaagse twist. Alle aandacht zit hem in de beleving waarbij niet alleen authentieke en verrassende smaken voorbijkomen, maar ook gastvrijheid een belangrijke rol speelt.
Beleef de kookkunsten van Filipe en zijn team in smaakvolle bites tijdens PUUR en laat je inspireren om vervolgens een tafeltje te reserveren in dit sfeervolle restaurant!
Meer weten over de keuken van Boca? Bekijk de website.
Bianca Wennekes
Ontdek bij Blini Food de wereld van klassieke bites. Bij Blini staat gastvrijheid centraal. Van catering op locatie, luxe hapjesboxen tot het organiseren van een event. De diversiteit van keukens en ingrediënten worden gecombineerd met passie voor een ultiem geluksmoment.
Laat je meenemen op een reis door smaken, gepresenteerd in een uitnodigende en ontspannen sfeer. Bij Blini Food draait alles om het creëren van bijzondere momenten rond de eettafel en in dit geval tijdens PUUR in 't Park.
Kom genieten van klassieke bites serveert door het goedlachse Blini team!
Juul Gommans
Proef bij Nena Pizza de perfecte combinatie van traditie en vernieuwing. Hun gerechten worden met liefde en toewijding bereid volgens traditionele recepten, maar met een moderne twist. Ervaar de Italiaanse smaak en gastvrijheid van Nena tijdens PUUR in 't Park.
Bij Nena Pizza draait alles om het delen van goede momenten met vrienden en familie, precies waar wij als PUUR ook voor staan. De knapperige bodems, verse toppings en beste ingrediënten zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring die je keer op keer terug wilt laten komen.
Laat je verrassen door wat Nena Pizza nog meer te bieden heeft dan hun heerlijke pizza's.
Emiel Zeevenhoven
IJsco Fantastico, waar elke hap een zoete verleiding is en elke smaak een moment van puur genot brengt. Hun ambachtelijke ijs- en chocoladecreaties worden bereid met de beste ingrediënten en veel oog voor detail.
Bij IJsco Fantastico draait alles om het creëren van magische momenten die je bijblijven lang nadat het ijs is opgegeten. De smaken variëren van klassiek tot gedurfd, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn onweerstaanbaar lekker.
Kom langs en ontdek zelf waarom IJsco Fantastico dé plek is voor ijs- en chocoladeliefhebbers van alle leeftijden.
Alexander Strijbos
Proef de mediterrane verfijning in de bites van Cin Cin Venlo. Hun gerechten zijn een ode aan de diversiteit van de Italiaanse regio's, gepresenteerd op een moderne en elegante manier.
De smaakvolste bites van de allerbeste ingrediënten bij Cin Cin zijn perfect om te delen in een gezelschap. Gecombineerd met een goed glas wijn of sprankelende bubbel waan je je voor even in de mediterrane.
Met wie kom jij genieten van de smaakvolle bites?
Eric Swaghoven
Restaurant Valuas in Venlo biedt een unieke culinaire ervaring waarbij ontspannen genieten centraal staat.
Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de keuzes die Valuas maakt in hun gerechten en daarmee ingrediënten. Ze werken met wereldse kooktechnieken gecombineerd met natuurlijke en regionale producten, zoals kruiden uit eigen tuin, asperges uit naburig Helden en zuivel en Shiitake uit Velden. Deze bewuste keuzes proef je terug in hun gerechten.
Waar normaal genoten wordt in hun prachtige restaurant of terras aan de Maas, presenteren meesterkok Eric Swaghoven en team zich in juni bij PUUR in 't Park. Een mooie samensmelting omdat ook hier ontspannen en genieten samen komen.
Ontdek de verfijnde smaken en de 'klassiekers van Eric' bereidt door meesterkok Eric Swaghoven dit prachtige restaurant, hotel én brasserie aan de Maas.
Anne de Lauw
Ontdek de verrukkelijke wereld van kaas tijdens PUUR in 't Park bij Kaas & Kaasjes gerund door Anne de Lauw. Bij Kaas & Kaasjes draait alles om het delen van hoogwaardige kwaliteitskazen en andere kwaliteitsproducten om jouw borrelplank compleet te maken. Van zorgvuldig samengestelde kaasplanken tot unieke proeverijen, zij bieden een assortiment dat liefhebbers zal bekoren.
Laat je verleiden door de verscheidenheid aan smaken die ze zullen presenteren in de uitnodigende en relaxte setting PUUR in 't Park. Bij Anne de Lauw draait het om het creëren van bijzondere momenten rond de tafel, precies waar wij als organisatie ook voor staan.
Kom langs en ontdek proef van de heerlijke selectie kazen, worsten en delicatessen geserveerd met een brede glimlach van het Kaas en Kaasjes team!